Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гребля на байдарках и каноэ
| Обновлено 09 августа 2012, 14:41
2738
5

Инна ОСИПЕНКО-РАДОМСКАЯ: «Для меня эта медаль - золотая»

Обладательница серебряной медали Олимпиады-2012 очень довольна своей гонкой

| Обновлено 09 августа 2012, 14:41
2738
5
Инна ОСИПЕНКО-РАДОМСКАЯ: «Для меня эта медаль - золотая»
Инна Осипенко-Радомская

Одразу після фінішу усміхнена володарка повної колекції олімпійських нагород Інна Осипенко-Радомська поділилася своєю радістю від фінального заїзду на 500-метрівці у веслуванні на байдарці, а також планами на дистанцію 200 м.

«Дуже задоволена своєю гонкою, - не приховувала своєї радості новоспечена срібна призерка Ігор ХХХ Олімпіади. – Проте не виплескую свою радість, адже попереду – ще друга дисципліна – 200 метрів. Я приїхала сюди боротися за дві медалі. Тому налаштовуюсь. Сподіваюся, що все вийде. У фіналі найкоротшого спринту буду змагатися достойно і виступлю не гірше, ніж сьогодні».

На переконання Інни, всі призери – це переможці. Адже спортом займаються мільйони, на Олімпіаду відбираються одиниці, а на п'єдестал підіймається тільки троє спортсменів.

«Я вибралась на гору, і для мене ця медаль - золота, - запевняє Інна Осипенко-Радомська. – Ми з тренером-чоловіком Дмитром йшли до цією нагороди чотири роки. Це високе досягнення – перемога!»

noc-ukr.org

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
v-observer
Ти не правий, всі спортсмени стараються в міру своїх можливостей, але в силу багатьох об'єктивних і суб'єктивних причин не можуть піднятися на олімпійський п'єдестал пошани... в цьому власне і полягає цінність олімпійської нагороди - медалей є всього 3 в той час як претендентів набагато більше - не всім же вигравати золото...
s.gaidai
Рад за Инну. Единственное ожидаю, что все наши ГЕРОИ не будут петь дефарамбы всем этим чиновникам!
Din_Kot
Такой человек и его подход к делу вызывает только Уважение. Такие люди, не только в спорте, но и во всем, делают историю. Глядя на олимпийскую сборную Украины складывается впечатление, что только полтора десятка спортсменов отнеслись к Олимпиаде серьезно, так как она этого заслуживает. А большинство приехало в Лондон - как "сопровождающие лица", типа, как лыжник из Сенегала - участник Зимних Олимпийских Игр. Огромное человеческое спасибо тебе, ИННА! Желаю тебе попутного ветра и легкой воды в спринте!
tsvyatt
Такі коментарі тільки додаьть поваги їй)
BekXan
Молодчинка!!!!!!!!