Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
|
1309
0

Віта Семеренко – найкраща спортсменка лютого

НОК назвав лауреата місяця

Віта Семеренко – найкраща спортсменка лютого

За рішенням Національного олімпійського комітету України найкращою спортсменкою останнього зимового місяця визнано біатлоністку Віту Семеренко. Найкращими тренерами місяця названі наставники жіночої збірної з біатлону Григорій Шамрай та Надія Білова.

На Олімпійських іграх у Сочі Віта Семеренко стала володаркою двох нагород. В жіночій естафеті разом з подругами по команді Оленою Підгрушною, Юлією Джимою та Валентиною Семеренко біатлоністка виборола медаль найвищого ґатунку. Також Віта поповнила скарбничку Олімпійської збірної України в особистому виступі – стала третьою в спринтерській гонці.

Додамо, що на закритті Ігор-2014 за рішенням Олімпійської команди саме Віта Семеренко була удостоєна почесної місії нести прапор України.

Варто відзначити, що біатлоністи ставали найкращими спортсменами усіх трьох зимових місяців. Нагадаємо, після тріумфальних виступів на етапах Кубка світу найкращими у грудні та січні були визнані Валентина Семеренко та Олена Підгрушна відповідно.

Ця гарна тенденція продовжується другий рік поспіль, адже минулої зими найкращою спортсменкою тричі визнавалась капітан української команди з біатлону Олена Підгрушна.

Відзначимо, для Віти Семеренко це вже п'яте високе визнання від Національного олімпійського комітету.

НОК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.