Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лёгкая атлетика
| Обновлено 26 июля 2016, 10:14
1166
0

Олег ВЕРНЯЕВ: «К Играм подойдем в боевой форме»

Главная украинская надежда в Бразилии - о акклиматизации в Рио

| Обновлено 26 июля 2016, 10:14
1166
0
Олег ВЕРНЯЕВ: «К Играм подойдем в боевой форме»

Лідер збірної України зі спортивної гімнастики, чемпіон світу, Європи і Європейських ігор Олег Верняєв активно готується до старту Олімпійських ігор в Ріо.

Про останні дні підготовки Олег поділився з прес-службою Національного олімпійського комітету.

«Намагаюсь багато не думати про змагання. Просто відповідально роблю свою справу. Попереду ще 10 днів, які пройдуть у форматі дворазових тренувань. Підійдемо в бойовій формі», - говорить Олег Верняєв.

«Акліматизація проходить нормально. Я стільки «налітав» за останній час, що довготривалий авіапереліт - це для мене не проблема. До того ж, мені набагато складніше звикнути до часових змін в інший бік – як у Японії або Китаї. А так – аби була гаряча вода, зручна подушка й гарні можливості відпочити та відіспатись, щоб відновитись від напружених тренувань. Зі мною електронна приставка, тому змагатимемось з хлопцями у вільний час, подивимось, хто краще грає у футбол», - ділиться один із лідерів Олімпійської збірної.

«Наразі готуємось на тренувальній арені, випробувати змагальний зал зможемо за день до старту. В квітні тут виступали на олімпійській кваліфікації, тому знаємо, що варто очікувати. Все буде добре», - запевнив Олег Верняєв.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.