Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Прыжки в воду
| Обновлено 28 июля 2016, 09:01
1185
0

Юлия ПРОКОПЧУК: «У меня есть олимпийская мечта»

Украинская спортсменка поделилась ожиданиями от Олимпиады

| Обновлено 28 июля 2016, 09:01
1185
0
Юлия ПРОКОПЧУК: «У меня есть олимпийская мечта»
noc-ukr.org
До Ріо-де-Жанейро прибула друга група українських олімпійців, в складі якої і призерка чемпіонату світу, семиразова чемпіонка Європи зі стрибків у воду (10м) Юлія Прокопчук. По приїзду до Бразилії лідер української збірної розповіла прес-службі Національного олімпійського комітету про довгий шлях до Ріо, свій настрій та мрії на Олімпійських іграх.
 
«Переліт видався хоч і тривалим, але разом з тим і неважким. З нашими представниками інших видів спорту політ був веселим. Багато спілкувались, жартували. Втома, звичайно, є, але невеличка. Навіть спати не хочеться», - розповіла стрибунка у воду.
 
«В лютому на змаганнях Кубка світу ми вже виступали в Ріо-де-Жанейро. Тут відкритий басейн, це додає певних нюансів. Погода може внести корективи. Приїхали заздалегідь, щоб адаптуватися до всіх моментів, потренуватись в умовах максимально наближених до олімпійських змагань», - говорить спортсменка.
 
Для Юлії Прокопчук Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро стануть вже третіми в її спортивній кар’єрі.
 
«Думаю зараз має бути психологічно легше. Першого разу був мандраж, в Олімпійському селищі багато твоїх суперників, зіркових спортсменів. Звичайно і зараз буде адреналін, хвилювання, але вірю, що буде легше справитись з цим. Маю олімпійську мрію, але скажу про неї після  Ігор», - зазначила спортсменка. 
Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.