Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
|
878
0

Сборная Украины принимала гостей в Рио

Бубка и Жданов рассказали мировому сообществу о нашей стране

Олімпійські ігри - це не лише найпрестижніші спортивні змагання, а й планетарний форум, на якому представлені найрізноманітніші культури, традиції.

За традицією переважна більшість країн організовують заходи, на яких представляють свою культуру, традиції, спортивні здобутки.
9 серпня в Ріо Україна презентувала світовій спільноті свої надбання та демонструвала традиційну гостинність.

Серед гостей офіційного прийому – почесний президент Міжнародного Олімпійського Комітету Жак Рогге, члени Міжнародного Олімпійського Комітету та керівники міжнародних спортивних федерацій, голови Олімпійських делегацій різних країн, Олімпійські чемпіони і призери.

Гостей зустрічали та вітали президент НОК, член Виконкому МОК Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, член МОК Валерій Борзов, Посол України в Бразилії Ростислав Троненко.

Звертаючись до присутніх Сергій Бубка зазначив: «Цими дням и в Ріо триває велике спортивне свято за участю найсильніших атлетів різних країн світу. Ми раді поділитися з вами багатою культурою, історією і традиціями України. Україна має славне спортивне минуле, ми пишаємося, що у витоків сучасного олімпійського руху стояв наш співвітчизник Олексій Бутовський», - наголосив він.

Головний олімпієць країни відзначив, що Україна - сучасна спортивна країна: «Вже понад 60 років ми є частиною світового олімпійського руху і ці успіхи підтверджуються більш ніж 600 медалями.

Олімпійські ідеали дуже близькі українцям. Упевнений, що унікальні і універсальні олімпійські цінності будуть охоплювати все більше людей, об'єднуючи і зміцнюючи ідеали миру, добра, єдності, дружби і благополуччя. Сьогодні наша країна переживає непрості часи, але українські олімпійці продовжують прославляти », - наголосив Сергій Бубка.

Гостей пригощали стравами української кухні та знайомили з олімпійськими здобутками України.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.