Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лёгкая атлетика
| Обновлено 18 августа 2016, 07:29
2260
0

Алексей КАСЬЯНОВ: «Хочу начать второй день с рекорда»

Украинский легкоатлет поборется за медали в десятиборье

| Обновлено 18 августа 2016, 07:29
2260
0
Алексей КАСЬЯНОВ: «Хочу начать второй день с рекорда»
17 серпня боротьбу за олімпійські медалі почали багатоборці. Після п’яти видів лідирує  американець Ештон Ітон (4621 очко). Олексій Касьянов посідає сьоме місце (4309).
 
По видам Касьянов показав такі результати: 100 м – 10,78 с, довжина – 7,54 м, ядро – 14,50 м, висота – 2,01 м, 400 м – 48,56 с.
 
- Перший день пройшов рівненько, але у деяких видах хотілось би, щоб було краще, - розповідає Олексій. - Остання спроба зі стрибків у довжину була за 7,80 метрів, але з таким прикрим заступом у два сантиметри… У секторі для стрибків у висоту, коли долав 2,04 метри, добре злетів, ледь-ледь торкнувся планки, але вона не встояла.
 
До 400 метрів претензій немає. Я тренувався так бігти, боротися до останнього – і зробив це. Хотів показати результат – і це вдалося. Немає питань і до 100-метрівки і штовхання ядра, але втрачених у стрибкових видах близько ста очок зараз не вистачає. Нічого, будемо боротися завтра.
 
Тим більше другий день починається з однієї з найулюбленіших ваших дисциплін – бігу на 110 метрів з бар’єрами?
 
Хочу на них встановити особистий рекорд. Також потрібно не повторювати помилки у секторі для метання диска, яких припустився на чемпіонаті Європи. А у решті видів потрібно теж встановлювати особисті рекорди.
 
На чемпіонаті Європи в Амстердамі вас турбував бік. Як зараз почуваєтеся?
 
Уже значно краще. Тоді больові відчуття були присутні завжди, а зараз біль хоч і відчувається, але дає виступати.
 
Ваша кохана, Анна Касьянова, напередодні була з вами на тренуванні. Вже так скучила за ними чи допомагала вам у якості тренера-порадника?
 
Ми з Анею завжди даємо один одному поради. У мене була розминка, і вона вирішила піти зі мною потренуватися. Вже хоче виконувати роботу над помилками. У нас є ще один турнір цього року, у вересні у Талансі. Сподіваюсь, для Ані там все складеться краще, ніж у Ріо, а для мене не гірше, ніж тут.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.