Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
| Обновлено 31 августа 2016, 11:09
1738
0

Кличко пообещал квартиры и земельные участки олимпийцам и тренерам

Мер Киева поздравил олимпийцев-киевлян в успешным выступлением в Рио

| Обновлено 31 августа 2016, 11:09
1738
0
Кличко пообещал квартиры и земельные участки олимпийцам и тренерам
obozrevatel.com
Мер Києва Віталій Кличко вручив нагороди та відзнаки Київського міського голови киянам-олімпійцям, які вибороли медалі на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро, та їхнім тренерам, і відзначив, що вони отримають від столичної влади квартири, земельні ділянки і грошові премії.
 
«Я хочу привітати всіх присутніх олімпійців. Кияни разом з усією Україною вболівали за вас, слідкували за вашими виступами. Ми раді, що ви показали результат. З 11-ти медалей, які виборола збірна України на Олімпійських іграх у Ріо, 7 здобули спортсмени-кияни. Кожна олімпійська нагорода – це свідчення вашої наполегливої праці і залізної волі», - заявив Віталій Кличко.
 
Мер Києва зазначив, що для спортсменів дуже важлива мотивація для досягнення перемог. Тому столична влада вирішила відзначити переможців-олімпійців. «Кожен спортсмен, який виборов з 1 по 6 місце, та їх тренери  отримають грошову винагороду. Крім того, ми ухвалили рішення про поліпшення житлових умов спортсменам та тренерам, а також виділимо земельні ділянки. Служби КМДА вже отримали від мене відповідні доручення. Найближчим часом я буду радий вручити ордери на квартири і документи на земельні ділянки», - запевнив Київський міський голова.
 
За золоту медаль столичні олімпійці отримають 120 тис. грн, за срібну - 100 тис. грн, за бронзову - 80 тис. грн. Тренери отримають премії в розмірі 50% від нагород спортсменів. «Ми ухвалили рішення виділити три однокімнатних квартири для Ганни Різатдінової, Олени Вороніної і Вячеслава Лаврухіна – тренера Ігоря Радівілова, одну двокімнатну квартиру для Артура Дзігасова (тренера Жана Беленюка)  і три земельних ділянки Олегу Верняєву, Жану Беленюку і Павлу Тимощенку», - повідомив Віталій Кличко.
 
Мер наголосив, що столична влада і надалі приділятиме належну увагу розвитку фізичної культури і спорту, розвитку спортивної інфраструктури та пропаганді здорового способу життя.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Йожеф САБО: «Мудрик своей игрой за Челси сделал антирекламу нашим игрокам»
Футбол | 25 апреля 2024, 15:58 17
Йожеф САБО: «Мудрик своей игрой за Челси сделал антирекламу нашим игрокам»

Бывший тренер сборной Украины оценил уровень некоторых украинских футболистов

Начинается плей-офф Кубка Азии U-23. Кто станет соперником Украины на ОИ?
Футбол | 25 апреля 2024, 03:45 0
Начинается плей-офф Кубка Азии U-23. Кто станет соперником Украины на ОИ?

Оппонентом сине-желтых будет команда, которая займет в Азии третье место

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.