Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Биатлон
| Обновлено 30 января 2018, 17:09
8461
9

Підгрушна може поїхати на Олімпійські Ігри як запасна

Сьогодні має вирішитися доля титулованої української спортсменки

| Обновлено 30 января 2018, 17:09
8461
9
Підгрушна може поїхати на Олімпійські Ігри як запасна
Sport.ua. Елена Пидгрушная

Олімпійська чемпіонка Сочі-2014 Олена Підгрушна може поїхати на Ігри-2018 як запасна.

«Розглядаємо такий варіант, що Олена на Олімпіаді буде запасною. Причина – її стан здоров’я. Вона мало тренувалась у Рупольдингу через хворобу. Потім переїхала до Італії в Ріднау, але там також не тренувалася. Зараз вона у Києві, відвідує лікарів. Чи зможе вона підготуватись до Ігор – питання», – сказав президент Федерації біатлону Володимир Бринзак.

Повідомляється, що сьогодні зранку Олена Підгрушна не приїхала в Національний олімпійський комітет України для отримання олімпійської форми, але планує прибути в комітет до кінця дня – після відвідин лікаря. Сьогодні у Підгрушної запланована зустріч з Володимиром Бринзаком – з приводу її участі в Олімпіаді.

Додамо, що Підгрушна в нинішньому сезоні одного разу підіймалась на п’єдестал пошани – у Хохфільцені жіноча збірна виборола срібну нагороду у естафеті. На даний момент Олена із 96 очками займає 42 позицію в рейтингу Кубку світу.

Источник Facebook
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
avaxi
И это правильно Меркушина и Варвинец на данный момент смотрятся предпочтительней, не говоря уже о сестрах и Юле
Денис Качалов
Варвинец нужно однозначно стартером эстафеты... Она набрала форму и может дать отменный задел, что очень важно наблюдая последние эстафеты...
Oleg Bugaets
проблеми у Підгрушної виникли вже давно-тренери ж бачать что форму до Кореї вона не набере-потрібно брати когось з молодих та перспективних
igorkovalskuy
Так в одні гонці можуть участвувати тільки 4 чоловіки... Ну на змішану естафету.. Буде трохи накладка...Журавок не дуже порадувада в швидкості..Інвідуальну норм пробігла...решті трохи гонки трохи здала... Її потрібно набирати форму.. Її не вистачає на всю дистанцію..
alex8-48
Украине для квоты нужны 6 женщин,если Лена не поедет,проийдется добирать девчат со второй команды, вероятнее всего это будет Журавок.
svv46
Дорогая Елена мы все прекрасно помним твои победы на биатлонной лыжне и болели за тебя но теперь надо набраться храбрости и красиво уйти. Болеть всегда плохо но лечиться надо дома а не разьезжать по Европе.Считаю тебе надо поступить по совести и уступить место молодым.
SamojlovS
Только спрашивается, вопрос: если была нездорова и - не готова к тренировкам и выступлениям - ЗАЧЕМ было туда-сюда ездить? На всякий случай?
Не думаю, что так лучше лечиться и вообще работать над своим здоровьем...
SKIF1927
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил